Bloggarkiv

söndag 4 december 2011

ny vecka på G

Oj oj oj. Vilken dag. Mycket kyla, ett oförglömligt magiskt stjärnfall, och härliga stunder i massor. Åt makaroner i över en timma. Väldigt goda faktiskt.

Imorgon är det dags för en måndag igen. En ny vecka med fetmycket grejer att göra igen. Alltså man klarar ju av det men spår från förra (denna) veckan sitter fortfarande. Sitter här och supermyser med tjejerna i rum nr 7. Det ger ganska mycket återhämtningspoäng.

Ikväll så har vi vart i örebrooo. Fikat på ett härligt ställe. Riktigt mycket VIP-känsla och det kändes riktigt bra att dom här på Götabro fixade en sån här grej för mig. Alltså fick vibbarna att det var för hela klassen och de va en riktig gemenskapskänsla, har börjat förstå i all ödmjukhet att allt inte kretsar kring mig. Kändes som en tung insikt men ändå viktig. Som att mina ögon har öppnats ytterligare, så att jag kan få till en riktigt läskig stirrblick. (om det skulle behövas en sån nån gång).

//Sofia

2 kommentarer:

  1. Tycker du ska slopa ödmjukheten. Alla vi bli som du, vad du än tror.

    SvaraRadera
  2. sängen bredvid- tjejen5 dec. 2011 17:40:00

    Hört att ansiktslyftning också kan ge mer "stirrögon" som kan ge ökad syn om så behövs. Men självfallet var gårdagen till din ära. Keep on being in the light enjoying!

    ps, m a g i s k t stjärnfall!! :D

    SvaraRadera

Kommentera mera!