Bloggarkiv

lördag 25 februari 2012

sjukt fin dag

Idag så började dagen så att säga kl 8 då vi började jobba. Lite liknande igår med deras rutiner, vakna äta städa... men det märktes verkligen att det var lördag, så mycket mer avslappnat var det & roligare verkade de tycka det var och en av tjejernas familj kom och fixade mat till alla. Så gött. Så precis innan melodifestivalen så fick vi grillade hamburgare, chips och coca cola. Lyxigt har vi det här.

Lyckliga och glada över att få vara med om en sån här fest.
 PS: visste ni att Elin aldrig har druckit cocacola i hela sitt liv? I know, är lika förvånad/förundrad/oförstående som ni är. Och hon vägrar att prova. 

Varje dag, varje samtal leder till att man kommer mer in i arbetet och lär känna tjejerna. Väldigt fina är dom allihopa. Det kommer nog bli tre väldigt  värda månader, jobbiga och roliga, innehållsrika med mera. Det återstår att se vad livet kommer att ge och vad man kommer lära sig och så vidare. Mycket blandat tror jag helt enkelt.

Imorgon så ska vi till kyrkan och till stan. Känns kul att komma ut och se något annat, leva lite, gå på stan, äta på stan. Härligt helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera mera!