Bloggarkiv

söndag 16 oktober 2011

Gästblogga!

Hej! Hoppas ni mår bra!

Om ni skulle vilja gästblogga i våran blogg så finns det möjlighet till det. Hör av er till någon utav oss och berätta varför just du vill blogga, så ska vi försöka ordna en dag som du, ja just du kan få skriva ett inlägg här.

Ha det! :)

2 kommentarer:

  1. Hej. Jag heter Amelia och jag skulle gärna vilja gästblogga hos er någon gång? Varför? Jo, därför att mitt liv är så otroligt intressant. Ni ska bara veta vad mycket saker jag är med om på dagarna! Och oj vad folk tycker om att läsa om mig, man skulle kunna säga att jag är en småkändis hemma i mina trakter. Jag tror att ni skulle få många fler läsare om ni lät mig göra ett inlägg på er blogg, vilket såklart är positivt för er. Eftersom jag läser att ni ser upp till bloggaren Andreas Wijk kan ju jag berätta att jag har sett honom live! (Och det är ju verkligen något att skryta över!!) Så ta ert furnuft till fånga och låt mig gästblogga. Mvh Amelia

    SvaraRadera
  2. Hej Amelia! Vad roligt att du vill blogga hos oss! Vi har läst igenom din motivering och vi vill gärna att du ska få skriva ett inlägg. vi vet inte riktigt tid och dag, men jag lovar att återkomma med detta!

    Bless!

    SvaraRadera

Kommentera mera!