Bloggarkiv

onsdag 2 november 2011

Bloggflödet minskar

Har upptäckt att vissa bloggare inte är lika vassa längre. Känns halvkul ja. Inte bara det att jag känner mig misslyckad i att inte ha kunnat motivera dem tillräckligt, utan också det hela grejen i att de blir instängda i sina tankar om de inte får ut dem genom bloggandet.

Usch det måste vara riktigt tungt för Daniel danielsundstroem.blogg.se att hålla inne på så mycket innehållsrikt skvaller och inte få ventilera ut det någonstans?

Likaså för Sebbe sebbevscaballos.blogspot.com som vandrar troget på vägen till att finna sin inre caballo, som kan va trång och svår på sina ställen och då kan det vara viktigt att få utlopp till alla tankar någonstans, där dom får växa, prövas och formas till något ännu mer caballolikt (för att inte tala om vikten i att hjälpa andra på deras caballoväg, att bli mer caballolik är inte något själviskt).

Sist men inte kortast så vill jag faktiskt nämna Olle http://ollebengtsson.blogg.se/ som så tappert och klurigt svarar på andras frågor och är till stor hjälp för oss förvirrade götabromänniskor. Vi behöver dig Olle, så många frågor obesvarade just nu och liksom  för Daniel så kan det sällan vara sunt att hålla inne på så mycket trovärdig information?!

Jag finns här för er, som världsvan-bloggvan och framför allt kändisvan bloggerska stöttar er till 100%. Vet att pressen kan bli tung när man kommer ut i offentligheten och på riktigt börjar bli känd men kom ihåg att ni inte bara hjälper andra genom att blogga- ni hjälper också er själva. VAR STARKA!


//Sofia

1 kommentar:

Kommentera mera!