Bloggarkiv

fredag 16 december 2011

en speciell kväll skall avslutas på magiskt vis

Och mycket mer magiskt blir det väl inte än att Stina och Elin somnar på stenröset, efter en ganska kall och mysig stund, och vi bestämmer oss för att helt runda av. 

Mycket sista-dagen känslor idag. Utan dess like. Sista lektionerna i alla fall. Riktigt intensivt och väldigt bra in i det sista, precis som det ska vara när man gillar skolan. Hade man däremot vart lite halvpepp så hade nog denna dagen varit en pina. Det enda dåliga idag var nog själva städningen, område: köket. Välbehövligt men ack så bedrövligt. Det funkar. Men det blir så snabbt smutsigt igen när ett flertal unga människor ska leva och ha föda. 

En av dagens glory-moments (jo det har ju vart en del) var ju självklart när jag för tredje gången riktigt strålade som en stjärna och genom en lysande taktik vann i Settlers. Ler för mig själv när jag tänker på det. Som vanligt obeskrivligt. 

Men jovars. Dagen har vart händelserik och lång. Värd. 

//Sofia

1 kommentar:

  1. Kommer minnas din otroliga vändning (eller vad man ska kalla det) på slutet av settlers. Ingen räknade ens med dig i slutkampen - sen baam.

    SvaraRadera

Kommentera mera!