Bloggarkiv

måndag 24 oktober 2011

Nakenkorridoren

Nu har idén om nakenkorridoren på allvar börjat slå rot och därför tror jag att det kan vara bra att ha lite riktlinjer för hur detta ska tillämpas. Reglerna kommer sitta på dörren in till Nakenkorridoren men är nog bra om dom finns här på bloggen också.

Allmänna regler gällande i Nakenkorridoren

*Att vara naken här är inget måste - men det förespråkas.
*Som kille är du inte bannlyst härifrån - har du ett giltigt ärende så är du välkommen, men inga stirrblickar tack!

*Här ska alla känna sig fria och att de är bra som de är - inga dömande blickar tillåtna.

*Man får vara naken även om man inte ska duscha eller byta om- detta är en fristad där man får slippa kläder och utseendehets.

*Stressa aldrig fram din nakenhet - det kan ta tid att våga kasta kläderna, men det är värt det när du märker denna frihetskänsla du märker av efternågra nakenpromenader i korridoren.

*Detta behöver inte nödvändigtvis vara för gemenskapens skull- utan främst för varje persons frihets skull. Man behöver alltså inte ha på sig kläderna bara för att någon annan har det (och tvärtom).

*Nakna samtal kan öka frispråkigheten och öppna upp nya infallsvinklar och diskussioner-var inte rädd för att prata med en annan naken person.

*Balkongen är en del av denna korridor - gå ut och lufta dig om du vågar. Men ta också hänsyn till killar som kan råka lunka förbi- så att de inte förgås av begär.


Med all vänlighet och ömhet //Sofia


2 kommentarer:

  1. Älskar initsiativet, har försökt få något liknande hos killarna men dom vägrar! Stå för det du tror på! haha ;)

    SvaraRadera
  2. hahahahahhaha du är ju bara bäst alltså!!!!! sjukt bra.

    SvaraRadera

Kommentera mera!