Bloggarkiv

måndag 14 november 2011

nerkyld men värmd

Har vart på en promenad som avslut på denna aktiva dag. Härligt att se himlens vackra färger såhär på kvällskvisten och även se fler och fler stjärnor synas på vägen tillbaka. Vackert. Gick själv, fast inte själv. Är aldrig ensam på riktigt vilket är skönt så att säga.

Idag har vi vart på RIA (intressant och gav mersmak) och Bra & Begagnat (roligt att få hjälpa till). Ganska intensiv dag fast ändå inte. Det känns nästan lika mycket som en dag fylld av lektioner. Känner ett behov av att ha portfolio. Skriva ut sina tankar (som faktiskt fick ganska bra utlopp på promenaden jag nämnde i inläggets början) för att rensa och sortera lite. Längesedan jag gjorde det nu, känns därför ganska proppfullt i arkivet. Kan också vara att vissa perioder så tänker man inte lika mycket. Och att skrivandet kan gå jämnt med hur mycket man tänker.

Typ såhär:
tänker mycket - skriver mycket
tänker inte lika mycket - skriver inte lika mycket


Eller nått. Tror egentligen man inte kan föra nån vettig statistik på det hela. För att vi är ju olika, och går igenom olika skeden i livet där olika uttryck behövs för att balansera sig själv. blablabla liksom.

//Sofia

1 kommentar:

  1. Imponeras av ditt företagande när det kommer till att jobba på portfoliot!

    SvaraRadera

Kommentera mera!