Bloggarkiv

tisdag 15 november 2011

SKÖN DAG

Holabola!

Jobbig morgon, vaknade med tanken att "Ja idag ska jag få äta på Jensen´s". Sen kom Linda och förstörde det...tydligen så räckte inte bilarna längre. Så jobbigt, men efter många smarta tankar hit och dit, så fick vi efter ca.2 timmar veta att vi faktiskt kunde åka. Vilken lycka.
Så vi drog till jensen´s (Lovisa, Elin, Stina, Patrik, Lisa, Linda, Sofia och jag), inte heller besöket där började lyckat, servitrisen spillde ut fem vattenglas i golvet, precis där Lisa och Patrik satt så dom blev ganska blöta kan man säga. Men det blev allt lite underhållning, så förutom att dom blev blöta så var det riktigt roligt att se på när det hände, tror nog att alla andra på jensens håller med.
Efter en blodig stek med god potatis och smaskig sås, så blev det shopping. Inte så mycket för min del, men ett shampo och balsam blev det iallefall.
Avslutade kvällen med att ha myskväll med lovisa, kollat på föräldrafällan och ätit popcorn, godis och fruktsallad. Nu kör vi tjejsnack och ska alldeles strax ställa 10 snabba frågor till varandra (viktigt att man lär känna sin rumskompis. så om ni inte redan gjort det, så gör det nu, bra tips.)

Men ha det bra alla kära och trogna bloggläsare. Glöm inte att sprida vidare vår blogg bland era vänner. Tjao.

XOXO

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera mera!