Bloggarkiv

onsdag 1 februari 2012

att vakna av brandlarmet igen

Både bus och "falsktalarm" prövade tålamodet i morse. Återigen väcktes man av brandlarmet som hade satts igång av duschångor (tror vi), ännu tidigare än igår dessutom. Och nu ber vi att det inte ska hända imorgon igen, det är faktiskt riktigt störande som ni kanske kan tänka er.
Sen så ville ju också killarna på skolan (antagligen för att de vill ha mer uppmärksamhet) hävda sig och visa att de finns genom buset de gjorde under natten. Inte för att det rörde mig i ryggen så mycket i sig så kan jag erkänna att detta i kombination med brandalarm som väckte en, gjorde även att mitt humör för en sekund slogs om till dåligt.

Men bortsett från detta har jag haft en mycket fin dag, som härligt nog inte är slut än. Fixar lite med CSN inför praktiken (dock lite svårt att veta hur långt det är mellan Lygnö och Kansas city- men har hittat fram till google maps så det ska nog gå bra. Ah, ljuva teknik!

//Sofia
Dagens tanke angående praktiken: lite gött att vi har både mat och boende gratis, det är också en såndär overklig sjuk grej som man bara får va tacksam över. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kommentera mera!